Nyhed

Laid Back udgiver dobbeltalbum

Den danske 80’er-gruppe udgiver senere på måneden et dobbeltalbum, der består af det nye ”Uptimistic Music vol. 2” og dettes albumforløber

For blot et lille halvt år siden udgav Laid Back deres første studiealbum siden 2004. Albummet, der havde titlen "Uptimistic Music vol. 1" får den 14. oktober selskab af "Uptimistic Music vol. 2", der udgives som et dobbeltalbum sammen med forløberen.

"Albummet 'Uptimistic Music' er en blanding af ældre sange, vi har haft liggende, som vi stadig synes holder, samt nye sange, der er kommet til siden sidste album 'Happy Dreamer'. Mindre end et dobbeltalbum kunne ikke gøre det. Det positive og tidløse budskab, der gennemstrømmer vores musik er dybt forankret i vores måde at tænke og udtrykke os på. Kriteriet for en sang er ikke, om den er ny, men om den er tidløs," fortalte de to musikere i forbindelse med udgivelsen af vol. 1., der blev anmeldt af GAFFAs Ras Bolding, som gav det tre stjerner.

Den danske reggae- og synthpopduo Laid Back fik som en af de eneste danske grupper i første halvdel af 80'erne stor succes i udlandet. Det skyldtes især albummet "Keep Smiling", der indeholdt flere hits, blandt andet nyklassikerne "Sunshine Reggae" og "White Horse". Førstnævnte blev nummer et i 22 lande og solgte i mere end 20 millioner eksemplarer.

Gruppen, der består af Tim Stahl og John Guldberg, fik en genoplivning i 2000, da Funkstar de Luxe remixede netop "Sunshine Reggae" og endnu engang i 2005, da Trentemøller tog sig kærligt af Laid Backs nye single "Beautiful Day" fra deres album "Happy Dreamer". Samme år spillede gruppen også på årets Roskilde Festival. 

Som følge af dobbeltalbumudgivelsen drager Laid Back på turné, som du kan læse mere om her

ANNONCE