Nyhed

Roskilde Festival annoncerer store ændringer

Festivalen har valgt at nedlægge to hovedscener til fordel for en ny

På Roskilde Festivals Twitter-profil kunne man i går læse, at folkene bag har arbejdet på nye ændringer til næste udgave af festivalen. Ændringerne indebærer nedlægning af de to hovedscener Odeon og Cosmopol, som bliver afløst af en ny scene med navnet Avalon. Den nye scene har plads til 3.000 til 12.000 publikummer, hvor de gamle scener kunne huse henholdsvis 5.000 og 6.000. Et andet nyt tiltag, som kan opleves i 2014, er en ny kunstzone, som kommer til at ligge vest for Orange Scene.

Ud over omrokeringen af scener har Roskilde Festival også valgt at lukke ned for Pavilion Junior under warm-up dagene, hvor man i stedet kan opleve musik på en ny scene i campingarealerne ved City Center East. Den nye scene har fået navnet Rising, som også er navnet på det talentprogram, som festivalen har kørt med de seneste år.

Ændringerne slutter dog ikke her. Roskilde Festival har også gransket sin billetbetaling, hvor festivalen nu introducerer et "Flex-pay"-system, der gør det muligt for billetkøbere at tilpasse deres betaling, således at de selv bestemmer i hvilke portioner, de vil betale af på billetten. 

Selvom der er et godt stykke tid til Roskilde Festival 2014, arbejder arrangørerne altså allerede nu på højtryk for at forny festivalen, og dertil kommer selvfølgelig bookingen af artister, hvor festivalen forventer at offentliggøre de første navne "VERY soon..."

ANNONCE