Nyhed

Samaris til Danmark for første gang

Det islandske band lægger vejen forbi Aarhus og København i starten i det nye år

Islandske Samaris spiller to danske koncerter til næste år. Det er henholdsvis HeadQuarters i Aarhus 12. februar og Rust i København 14. februar, der får æren af at huse trekløveret. Samaris blev dannet tilbage i 2011, og allerede samme år vandt de den årlige islandske musikkonkurrence Músíktilraunir, der tidligere er blevet vundet af det succesfulde indiepop-band Of Monsters And Men.

Samaris er kendt for deres kombination af forskellige elektroniske elementer og med klarinet, perkussive beats og Jófríður Ákadóttir's melankolske stemme. Med tekster hentet fra islandske sagaer fra det 19. århundrede kan man sige, at Samaris er lige dele oldnordisk og moderne.

Tidligere i år udgav bandet det selvbetitlede debutalbum, der samler deres to islandske ep-udgivelser og tilføjer forskellige remixes af deres debutsingle "Góða Tungl" og andre ældre numre. Albummet blev mødt med ros fra anmeldere, og allerede i starten af næste år udgiver bandet en opfølger, der sikkert vil være repræsenteret på sætlisten til de danske koncerter.

Find billetter til HeadQuarters her og til Rust her.

Se musikvideoen til "Góða Tungl":

ANNONCE