Nyhed

Se og hør WiMPs ”Spil Dansk”-playliste

I anledning af Spil Dansk Dagen har musiktjenesten WiMP lavet en playliste, der hylder den danske undergrund

I dag fejres Spil Dansk Dagen for 13. gang med over 1000 små og store arrangementer landet over. Dagen, der hylder den danske musikscene, har med tiden modnet sig til at være landets største musikbegivenhed, og med på bølgen er musiktjenesten WiMP, der har lavet en ny playliste til formålet.

På playlisten finder man en lang række numre af forskellige kunstnere fra den danske undergrund som for eksempel syrepop-enmandsband PRE-Be-UN, Lisa Alma, poesipop-trioen Skammens Vogn og punk-trioen De Høje Hæle (på billedet, red.). Alt i alt kan man lytte til 30 bands og kunstnere, som alle har udgivet musik i år, men som måske ikke har fået den samme opmærksomhed i medierne som større navne.

Du kan lytte til WiMPs playliste her.

Playlisten fra WiMP er et godt modstykke til den opgørelse, som arrangørerne bag Spil Dansk Dagen tidligere i dag offentliggjorde, hvor man havde bedt 20 store danske musiknavne om at give deres bud på de 10 bedste danske sange nogensinde. Resultatet bød på langt mere kendte og garvede kunstnere. Du kan se, hvem der stemte og høre, hvad de stemte her.

ANNONCE