Nyhed

Spot Festival 2014 åbner for ansøgninger

Indtil 4. december er det nu muligt for bands, artister og producerer at tilmelde sig næste års Spot Festival

Den aarhusianske branche- og publikumsfestival Spot sætter fokus på de nye brydninger og trends inden for rytmiske genrer og præsenterer danske og nordiske artister med nationale og internationale ambitioner. For at komme i betragtning til at præsentere en showcasekoncert 2. eller 3. maj 2014 opfordres alle udøvende artister til at ansøge inden deadline via Spot Festivals hjemmeside. Musikselskaber, managements og agenter opfordres til at ansøge på vegne af deres artister.

Ansøgningsfrist er altså den 4. december klokken 12.00.

Programmet til Spot Festival sammensættes dels ud fra deres interne kuratorgruppe, der gennemlytter det indsendte materiale og ansøgninger, dels gennem valg af grupper/acts, der er med til at tegne den aktuelle danske og nordiske musikscene.

På Spot vægtes de nye musikalske strømninger, men der programsættes også ud fra den internationale interesse og efterspørgsel. Derfor vil en eventuelt tidligere optræden på festivalen ikke være ensbetydende med diskvalifikation for ansøgere.

Det endelige program fastlægges endegyldigt af Spot Festival, når alle seriøse ansøgninger er taget i betragtning.

På dette års Spot Festival var nogle af de optrædende navne Go Go Berlin, Kites & Komets, Penny Police, Panamah, Sebastian Lind, MØ, Kirstine Stubbe Teglbjærg, Ásgeir Trausti, Turboweekend, Vinnie Who og mange flere.

 

ANNONCE