Nyhed

Turboweekend vender tilbage til Musikhuset

Bandet gentager succesen og giver endnu engang intimkoncert i Aarhus

Tilbage i maj spillede Turboweekend en udsolgt intim-koncert i Musikhuset i Aarhus under dette års Spot Festival. Koncerten var en så stor succes, at de nu har annonceret deres tilbagevenden til Musikhusets Store Sal den 29. november. Opsætningen bliver ligesom sidste gang semi-akustisk og intim, hvilket vil sige, at det ellers dynamiske synthesizer-rockband sætter tempoet ned og skræller alt det overflødige væk.

Turboweekend er kendt som et energisk liveband, men koncerten tidligere på året viste, at bandet lige så vel kan begå sig med mere underspillede opsætninger. GAFFAs anmelder Line Holm Christensen var da også særdeles begejstret for stilskiftet. Hun kvitterede med seks stjerner under overskriften: "Turboweekend leverede intet mindre end en rørende smuk koncert."

Den seneste udgivelse fra Silas og kompagni er ep'en "Shadow Sounds", der udkom tidligere i år. Albummet indeholder blandt andet singlerne "On My Side", "I Forgot" og "Trouble Is", dog i nye versioner, der er grundlaget for intim-koncerterne som den i Musikhuset. Albummet fik fire stjerner af anmelder Michael José Gonzalez, der skrev: "En fin parentes, der føjer flere blåtonede farver til Turboweekends pallet."

Billetter til koncerten i Musikhuset sælges fra den 4. oktober og kan findes via GAFFA Live.

Turboweekend giver også to halvakustiske koncerter i Koncerthuset i København 25. og 26. oktober – den første er udsolgt.

ANNONCE