Nyhed

Dansk-amerikanske New Politics spiller i Danmark

Efter længere tid i udlandet som support for blandt andre 30 Seconds To Mars vender det danske band senere på året hjem

Det dansk-amerikanske, New York-baserede band New Politics har for nylig udgivet deres andet studiealbum "A Bad Girl In Harlem", og i denne anledning vender rocktrioen bestående af to danskere og en amerikaner snuden hjem til landet, hvor det hele begyndte. New Politics giver koncert på Beta den 12. november, og du kan finde billetter på billetlugen.dk.

Den første single fra albummet, "Harlem", har fået en varm velkomst på de amerikanske radiostationer. Albummet røg til tops på den amerikanske Billboards hitliste "Top Seeker", og herhjemme har "Harlem" også kørt i rotation på både P3, P6 og Radio 100.

New Politics deltog i 2009 i P3's talentkonkurrence "Karrierekanonen" under navnet Rubberhead Banditz, hvorefter de fik æren af at spille på Roskilde Festival. Blot et år senere skrev de kontrakt med det amerikanske pladeselskab RCA. Siden da har den danske rocktrio turneret rundt i USA, hvor de blandt andet har varmet på for 30 Seconds To Mars og Fall Out Boy, og de spillede i 2010 på South By Southwest Festival.


I dette efterår varmer de også op for store navne som 30 Seconds To Mars i USA og Panic At The Disco i Europa.

I GAFFAs oktobernummer, der er på gaden 27. september, kan du læse et interview med New Politics.

Se videoen til "Harlem":

ANNONCE