Nyhed

Emmelie de Forest aflyser efterårsturné

Grand Prix-vinderen har valgt at prioritere sangskrivning og tv-optrædener frem for den planlagte turné i efteråret

Den danske vinder af årets europæiske Melodi Grand Prix, Emmelie de Forest, har valgt at aflyse alle koncerter i efteråret for at få kalenderen til at hænge sammen med den massive efterspørgsel på sangerinden. I en pressemeddelelse skriver hendes bookingbureau PDH følgende:

"Emmelie de Forest må beklageligvis udsætte sin efterårsturné i Tyskland og Danmark. Der er meget rift om Emmelie, og derfor må hun prioritere hårdt. Kalenderen er fyldt med sangskrivnings-sessions og tv-optrædener rundt om i verden, og i det næste halve år besøger hun blandt andet så forskellige steder som Kina og Rusland samt Sverige, Tyskland, Holland og Schweiz.

Emmelie de Forest udtaler selv: "Jeg er utrolig ked af, at mine koncerter i denne omgang må udsættes, da det er noget, jeg har set meget frem til. Der er meget, der skal gå op i en højere enhed, og derfor har vi været nødt til at tage denne beslutning for nu. Jeg glæder mig til at møde jer live så snart som muligt."

Det internationale Melodi Grand Prix bliver afholdt i Købehavn, nærmere betegnet B&W-hallerne på Refshaleøen, der til anledningen vil blive forvandlet til Eurovision Island. Det sker under de tre musikshows med henholdsvis semifinaler den 6. og 8. maj og finalen den 10. maj. Dermed bliver det tredje gang, at verdens største musikkonkurrence kommer til hovedstaden. I 1964 foregik det i Tivolis Koncertsal og i 2001 i Parken. 

Billetter til koncerterne refunderes, hvor de er købt.

ANNONCE