Nyhed

Er det her den nye Gangnam Style?

Musikvideoen fra den norske komikduo Ylvis fik 1,7 millioner hits på 48 timer og har efter blot tre dage på YouTube rundet to millioner visninger

"The Fox" er titlen på et nyt YouTube-fænomen fra den norske gruppe Ylvis, der består af brødrene Bård Ylvisåker og Vegard Ylvisåker. Videoen, som du kan se herunder, har allerede fået en ordentlig håndfuld hits på meget kort tid, hvilket får GAFFA-redaktionen til at spørge sig selv, om det er den nye "Gangnam Style"?

Videoen, der blandt andet inkluderer en syngende ræv, kan bedst beskrives som en blanding af videoen til "Gangnam Style" og det norske hit "Find Bikkjen" af Casiokids.

Ylvis, som oprindeligt kommer fra Bergen, en allerede velkendte i hjemlandet, hvor de har optrådt med diverse former for comedy på norsk tv. I 2011 fik de deres eget tv-progran på kanalen NRK med navnet "I Kvel med Ylvis", hvor sangen "The Fox" for nylig fik premiere.


Sangen er skrevet af Ylvis og deres kollega Christian Løchstøer og er produceret af det norske stjerne-producer-team Stargate, som blandt andet har arbejdet sammen med Rihanna og Katy Perry. Bag videoen står Ole Martin Hafsmo.

I skrivende stund er "The Fox" blevet set 2.166.216 gange.


ANNONCE