Nyhed

Hør ny single fra The Foreign Resort – produceret af Nine Inch Nails-producer

Opfølgeren til sidste års album er også på trapperne

Københavnerne i støjrockbandet The Foreign Resort er efter en heftig turnéperiode på banen igen med en ny single, der samtidig er forløber til et kommende album, som udkommer i starten af 2014. Bandets nye single "Dead End Roads" er ligesom resten af det kommende album indspillet i Black Tornado Studios i København i samarbejde med den markante engelske post-punk-producer John Fryer.

Englænderen har blandt andet arbejdet med så store navne som Depeche Mode, Cocteau Twins, This Mortal Coil og Nine Inch Nails. Eksempelvis var han tekniker på Depeche Modes debutalbum "Speak and Spell" fra 1981, producer på Cocteau Twins' andet album "Head over Heels" fra 1983, co-producer og multiinstrumentalist på alle This Mortal Coils tre album udgivet i perioden 1984-1991 og co-producer på Nine Inch Nails' debutalbum "Pretty Hate Machine" fra 1989.

The Foreign Resort har to album i bagagen og fik fire stjerner af GAFFAs Finn P. Madsen for det seneste udspil "Scattered & Buried". De eksplosive post-punkere fik blandt andet følgende ord med på vejen:

"'Delayed' åbner med en ulmende feedback, hvorefter både tempo og guitarpedalerne trykkes helt i bund på en susende rejse ind i støjrockens højborg. For en lytter med det rigtige hi-fi anlæg er der fuld valuta for skillingerne. Man bliver simpelthen blæst agterud."

Videoen til "Dead End Roads" kan du se her:

ANNONCE