Nyhed

Hør ny single fra Young Knives

Til efteråret udgiver bandet nyt album, men er allerede nu klar med singlen ”Something Awful”, som du kan høre her

Den 4. november udgiver Young Knives albummet "Sick Octave", som bliver deres sjette i rækken. Da bandet efter deres seneste udgivelse stod uden pladeselskab, er det kommende album blevet finansieret igennem crowdsourcing via en Kickstarter-kampagne. Om albummets stil har trioen udtalt, at det er en blanding af forskellige musikalske bidder fra Silver Apples, Bowie, Major Lazer og Led Zeppelin blandet sammen.

Nu to måneder før udgivelsen har bandet udsendt den første single "Something Awful", som du kan høre herunder. Den første single er baseret på et af bandmedlemmernes bedstefar, som lider af sygdommen Alzheimers: "Min bedstefars Alzheimers har inspireret teksten, men jeg brugt den meget virkelige oplevelse til at sige noget mere vagt om forvandling. Det handler også om at forvandle sig til en slags super-monster-dræber."

Den seneste udgivelse fra Young Knives, "Ornaments From The Silver Arcade", blev anmeldt af GAFFAs Kristian Bach Petersen, som gav det fire stjerner under overskriften: "Veloplagt excentrisk britisk indie, stadig med deres helt egen stil og plads."

ANNONCE