Nyhed

Min playliste – Ida Gard

Den danske sangerinde og sangskriver er klar med sit andet album, "Doors". Hør hvad hun lytter til lige nu.

Joni Mitchell – California

Jeg er håbløst bagud, når det kommer til Joni Mitchells Blue-album. Først for nylig er det gået op for mig, hvor fantastisk den plade er. Simpel og unik.

Robyn – Dancing on My Own

Ud over at Robyn er megacool og forbilledlig i sin tilgang til branchen og det at udgive musik, er hun en skarp sangskriver. Jeg elsker hendes tekster.

Fiona Apple – Hot Knife

Dejligt skæv sang om at få hinanden til at smelte.

Tegan and Sara – Closer

Jeg er pjattet med fraseringen på ordet "closer". Det er der, pengene ligger for mig. Resten er også umådeligt godt.

Disa – Sun

Den her sang er på én gang poppet og meget skæv. Yderst iørefaldende og dragende. Jeg kan rigtig godt lide koret, som er meget kropsligt sammenlignet med de mere alfeagtige passager.

Jenny Wilson – Summer Time – The Roughest Time

Det er egentlig hele Love And Youth-pladen, jeg er vild med. Jenny Wilson er også fantastisk live. Hun har humor og god stil.

Ron Sexsmith – Secret Heart

Teksten på den her er så simpel og rammer tilsyneladende ind i noget, som er centralt for mig. Jeg bliver i hvert fald ved med at vende tilbage til den. Folk siger til mig, at den er banal. Men folk har også tit så travlt med at være dybe, at de glemmer rigtigt at høre efter.

Amalie Riis – Dandelion

Jeg kan bare så godt lide, når en sang beskriver noget velkendt på en måde, så det fremstår nyt, klart og simpelt. Det gør den her. Videoen er også rigtig god.

Sheryl Crow – Easy

Jeg har egentlig ikke hørt så forfærdelig meget Sheryl Crow tidligere. Men fordi jeg bor sammen med én, som er kæmpefan, har jeg hørt hendes nyeste single et utal af gange. Og den kan faktisk noget.

Janis Joplin – Piece Of My Heart

Jeg elsker Janis Joplin. Og den her sang er bare en af mange, som jeg bliver ved med at vende tilbage til.

Hør playlisten på Spotify eller WiMP.

ANNONCE