Nyhed

NorthSide er klar med billetsalget

Fra 30. september kan du købe billetter til næste års festival – med rabat

Den femte udgave af NorthSide afvikles i dagene 13.-15. juni 2014 i Ådalen ved Aarhus, og billetsalget til næste års festival sættes i gang tirsdag den 1. oktober via Billetlugen.

I forbindelse med lanceringen af billetsalget får de hurtige igen mulighed for at spare penge, da NorthSide i år lancerer en særlig Firstmover-billet. Billetten sælges i begrænset antal fra mandag 30. september til abonnenter af NorthSides nyhedsbrev og via sociale medier.

– De sociale medier er ekstremt vigtige for os i udviklingen af NorthSide, og derfor har vi valgt at gøre noget ekstra for de mange, der bakker os op med forslag til forbedringer og feedback, ved at sætte en billig NorthSide-billet i salg via Facebook og Twitter samt via vores nyhedsbrev, siger talsmand for NorthSide, John Fogde. Han tilføjer, at Firstmover-billetten sættes i salg i et begrænset antal, og at salget af den billige billet stopper senest 1. oktober efter klokken ti.

NorthSide 2013 kunne i slutningen af april – halvanden måned før festivalen – melde udsolgt af partoutbilletter til dette års festival. Talsmand John Fogde har tidligere fortalt GAFFA, at festivalen har droppet planer om at udvide festivalområdet og lukke flere publikummer ind, men at festivalen alligevel vil investere flere penge i musikbudgettet for at kunne præsentere endnu større navne end tidligere.

Der vil desuden blive investeret en del i at optimere festivalpladsen, så der både bliver flere kvadratmeter til gæsterne og mere indhold i form af installationer, kunst og aktiviteter. Derudover vil arbejdet med affaldssortering blive intensiveret, og gæsterne vil ifølge festivalen til næste år også kunne opleve, at udbuddet af økologiske produkter vil blive forøget. NorthSide har desuden ambitionen at blive Danmarks mest bæredygtige festival.

NorthSide forventer at kunne præsentere de første navne til næste års program inden jul.

Billetstruktur for NorthSide 2014:

Firstmover Partoutbillet 995,- (eksklusivt forsalg mandag 30/9 kl. 10:00)

Partoutbillet 1.295,- kroner (sættes i salg tirsdag 1/10 kl. 10:00 og sælges til og med onsdag 30. april)

Partoutbillet 1.595,- kroner (sættes i salg torsdag 1/5 2014)

Endagsbillet fredag 795,- kroner (sættes i salg lørdag 1/2 2014 kl. 10:00)

Endagsbillet lørdag 795,- kroner (sættes i salg lørdag 1/2 2014 kl. 10:00)

Endagsbillet søndag 795,- kroner (sættes i salg lørdag 1/2 2014 kl. 10:00)

NorthSide 2014 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 13.-15. juni, og billetter kan købes via Billetlugen.dk.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere info om NorthSide 2014. 

ANNONCE