Nyhed

One Direction til Danmark

Boybandet gæster Parken til sommer

Det mildt sagt succesfulde engelsk-irske boyband One Direction har netop annonceret en dansk koncert i Parken 16. juni 2014. Koncerten kommer kort tid efter offentliggørelsen af titlen og udgivelsesdatoen på deres tredje studiealbum. "Midnight Memories" bliver udgivet den 25. november 2013 og indeholder blandt andet det verdensomspændende hit "Best Song Ever".

Bandet har allerede annonceret den britiske, irske og sydamerikanske del af deres verdensomspændende stadiontour i 2014, og i dag kan One Direction offentliggøre en række europæiske datoer i juni og juli. Billetsalget starter lørdag 28. september klokken 09.00, og datoerne er som følger:

JUNI:
13. – Friends Arena, Stockholm, Sverige
16. – Parken, København, Danmark
20. – Stade de France, Paris, Frankrig
24. – Amsterdam Arena, Holland
28. – Stadio San Siro, Milano, Italien

JULI:
2. – Espirit Arena, Düsseldorf, Tyskland
4. – Stade de Suisse, Bern, Schweiz
8. – Estadi Olimpic, Barcelona, Spanien
10. – Vicente Calderon, Madrid, Spanien
13. – Dragao Stadium, Porto, Portugal

Desuden annoncerer bandet også i dag to helt nye britiske shows og en ny irsk koncert:

De nye datoer er:
Friday 23. maj – Dublin, Croke Park
Friday 30. maj – Manchester, Etihad Stadium
Friday 6. juni – London, Wembley Stadium

Billetsalget starter også her 28. september

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson blev dannet i 2010, hvor de stillede op som solister i det engelske X Factor. De blev imidlertid sat sammen som gruppe, endte på en tredjeplads i X Factor og har siden fået enorm succes over hele kloden. De har solgt over 32 millioner plader og har fået 61 nummer 1-placeringer verden over.


I 2013 har One Direction spillet over 100 shows i 21 lande på deres første verdensturné nogensinde. Blandt andet spillede de to koncerter i Danmark i maj måned, i Jyske Bank Boxen og Forum. Koncerten i Jyske Bank Boxen fik dommen tre stjerner fra GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: "One Direction kan samle teenagere om en så fredelig og livsbekræftende aktivitet som fællessang, og de har skabt masser af arbejdspladser i en krisetid. Den slags skal man ikke kimse ad."

I august fik One Direction deres biografdebut med deres 3D-koncert- og dokumentarfilm "One Direction: This Is Us". Filmen har været en stor succes, ifølge deres pladeselskab Sony Music med en indtjening på 18,4 millioner dollars på åbningsweekenden alene i USA.

Billetsalget til Parken-koncerten starter lørdag 28. september klokken 09.00 om morgenen dansk tid via livenation.dk og Billetnet.dk, 7015 6565. Der vil IKKE være salg fra posthusene.


ANNONCE