Nyhed

Oplev Tyler Ward i Danmark

YouTube-fænomenet gæster landet senere på året, hvor han giver koncert i Lille Vega

Tyler Ward er en af de efterhånden mange sangere, som har fået sit gennembrud via YouTube, med over 300 millioner views på sin personlige kanal. Nu kommer han hele vejen til Danmark, hvor han giver koncert den 7. november i Lille Vega i København.

Tyler Ward har på få år transformeret sit liv fra at bo i sine forældres kælder til at spille koncerter verden over, have eget studie og en YouTube-profil med flere end 1,3 millioner følgere. Her lægger han hver uge videoer op med en kombination af originale numre, coversange og showcases. Nogle af de mest populære coverversioner af Tyler Ward er Maroon 5's hit "Payphone" og Katy Perrys "Roar" som du kan høre og se herunder.   

Det var en række uheldige skader, der førte Tyler Ward ind i musikkens verden, da han tidligere gik efter en karriere inden for amerikansk fodbold. I september sidste år kunne Ward udgive den første halvdel af albummet "Hello. Love. Heartbreak." på iTunes. Udgivelsen består udelukkende af hans eget materiale. Efter tolv timer lå albummet nummer et på singer/songwriter-listen i USA, godt hjulpet på vej af ørehængere som "The Way We Are" og "Raise Up". Til november kommer albummets anden halvdel, også bestående af lutter nye sange.

Billetter til Tyler Ward-koncerten kan findes her.

ANNONCE