Nyhed

Queen planlægger nyt album med Freddie Mercurys vokal

Nyt materiale med Mercurys sangstemme har set dagens lys

Det er mere end 20 år siden, at den legendariske Queen-frontmand Freddie Mercury afgik ved døden. Alligevel er der dukket nyt og hidtil ubrugt materiale frem med ham, som skal bruges til et nyt Queen-album. I det nye lydmateriale er der blandt andet optagelser med to af historiens største ikoner: Freddie Mercury og Michael Jackson.

Queen-guitarist Brian May udtaler til iHeart Radio: "Vi troede, at vi havde opbrugt alt, der fandtes og kunne arbejdes med, men siden da, er der dukket nogle ting op fra forskellige kilder, som vi havde glemt alt om, inklusive tingene med Freddie og Michael Jackson."

Siden Freddie Mercurys død i 1991 trak bassisten John Deacon sig tilbage, men Brian May og trommeslager Roger Taylor fortsatte med at lave musik og holde bandets navn i live med gruppen Queen + Paul Rodgers, med Rodgers på vokal. Rodgers forlod dog gruppen i 2009 for at spille med Bad Company.

Det er ikke første gang siden Mercurys død, at der bliver udgivet nyt materiale med hans vokal. Han efterlod sig flere optagelser, som blev stykket sammen til albummet "Made In Heaven", der udkom i 1995. Nu skal det nye materiale så smedes sammen til endnu et nyt album.

ANNONCE