Nyhed

Legender hylder Paul McCartney

Flere prominente musikalske kollegaer tipper med hatten til Beatlen

Paul McCartney og hans sangskrivning hyldes på ny albumudgivelse, hvor 32 kunstnere har genfortolket nogle af Beatlens største sange. Bob Dylan, Brian Wilson, Billy Joel, Steve Miller Band, Jeff Lynne, Willie Nelson, Barry Gibb, Roger Daltrey, Jamie Cullum og Corinne Bailey Rae er blot nogle af de få, der viser Macca deres respekt.

"The Art of McCartney" bliver et dobbeltalbum, og det er sat til at udkomme som boxsæt og i collector's edition til sommer i år, mens en standard udgave af albummet er sat til efteråret. 

Der er selvfølgelig stor nysgerrighed om, hvem der har fortolket hvilke sange. Især omkring Bob Dylan. Det er endnu ikke blevet bekræftet, hvilken McCartney-sang den legendariske sangskriver har kastet sig over. Fansitet Isis hævder dog, at der er tale om "Things We Said Today" fra "A Hard Day's Night".


Paul McCartney, der til årets Grammy-overrækkelse beviste, at han stadig har god rytme i kroppen, mens han dansede til Daft Punk, udgav sidste år sit seneste album, "New". Her forsøgte den 71-årige musiker sig kreativt og legende med nyt materiale til stor succes. GAFFAs Henrik Friis tildelte albummet fem ud af seks stjerner og konkluderede i sin anmeldelse: "Er dybden ikke historisk, er musikken til gengæld inspireret, legesyg og smittende – og tåler mange gennemlytninger. Voksen rock og pop – og Maccas bedste i dette årtusinde."

Hør The Beatles med "Things We Said Today", mens vi venter på Dylans bud på samme sang:


ANNONCE