Nyhed

Machine Head er glade for Aarhus – og kommer tilbage

Metalorkesteret er ude på Facebook med dansk koncertbooking i august og glade minder om Aarhus

Det amerikanske metalorkester Machine Head har fra deres Facebook-side meldt deres ankomst til Train i Aarhus tirsdag den 19. august. Det sker som led i deres Killers & Kings-turné.

Orkesteret skriver faktisk uddybende om Aarhus-annonceringen i opslaget:

"Jeg husker, da vi var med Metallica ude at spille festivaler for nogle år siden. Her spillede vi i en langt-pokker-ude-i-ødemarken by i Danmark, der hed Aarhus. Vi havde aldrig spillet der, og vi havde heller aldrig hørt om det skide sted. Vi var alle sammen en smule mugne før showet, og ved I hvad? Det endte med at være et af de sjoveste shows, vi nogensinde har spillet. At spille et show som det skaber en særlig energi, det skaber et bånd, noget man ikke kan slå i stykker, og det var virkelig skide sjovt. Det var Machine Head uden den store produktion, uden pomp og pragt, bare nedbarberet og råt."

Machine Heads sidste album, "Unto the Locust", blæste stolen væk under GAFFAs Keld Rud, som straks kvitterede med fem stjerner: "De syv sange, der udgør albummet, er alle så stærke, at det ikke giver nogen mening at fremhæve nogle frem for andre. I mine ører lyder det som et af årets album."

Det kunne da også tyde på, at Machine Head selv glæder sig til at genopleve Aarhus og se om de kan indfange den energi, der ramte bandet på tværs af ansigtet, sidst de var i byen. 


Koncertdetaljer og billetsalg følger. Indtil da kan du varme op med nummeret "Locust" her:

ANNONCE