Nyhed

Macy Gray til Danmark

Den amerikanske soulsangerinde gæster Fyn til sommer

Den odenseanske Jam Days festival kan som de første i Europa i år præsentere soulsangerinden Macy Gray – som et af hovednavnene på
årets festival. Macy Gray synger i Odense den 27. juni på Posten.

Den amerikanske sangerinde, der brød igennem med "I Try" og debutalbummet "On How Life Is" i 1999, er nu aktuel med singlen "Stoned", hvor hendes karakteristiske, hæse stemme igen er i centrum. Jam Days er dermed de første i Europa, der i år kan offentliggøre en koncert med soul- og r'n'b sangerinden, der i år mest har turneret i Sydamerika.

"Vi er meget stolte af, at Jam Days har fået Macy Gray til Odense," udtaler Morten Østlund, formand for Jam Days. "Vores festival sigter mod at skabe autentiske liveoplevelser, og vi ved, at Macy Gray er garant for det. Macy Gray formår altid at levere en unik optræden, og
hun falder godt ind i et program, hvor vi har mange stærke kvinder på menuen, blandt andre Sinead O'Connor, Marie Key og fynske MØ," siger han.

Macy Gray gæstede sidst Danmark til Copenhagen Jazz Festival i sommeren 2013 sammen med David Murray Infinity Quartet. Her uddelte GAFFAs anmelder Ivan Rod fem stjerner under overskriften "En noget nær fuldendt forestilling med jazz, r&b, soul og en karismatisk diva".


Macy Gray er dobbelt Brit Award-modtager og har desuden fået både Grammy- og MTV-awards for ikke mindst sin særligt nærværende stemme. Derudover er Macy Gray noget af et stilikon og har modtaget flere priser for sine spektakluære kostumer.
kostumer. Hun har udgivet syv album, senest Stevie Wonder-hyldestalbummet "Talking Book" fra 2012.

Om Jam Days
Jam Days er en ugelang festival med fokus på autentiske musikalske oplevelser. Jam Days er en fusion af Odense Sommerjazz, Odense Folk Festival og Odense Internationale Bluesdage. Festivalen præsenterer disse genrer, men tager også afstikkere. Jam Days præsenterer både danske og internationale navne.

Billetsalg via jamdays.dk

Se Macy Grays musikvideo til "I Try":

ANNONCE