Nyhed

Pop Revo fuldender program

Tre nye navne på plakaten samt annonceringen af en Day-party

Pop Revo har offentliggjort de sidste navne til årets festival, og programmet er således fuldendt for i år. Derudover lancerer festivalen også en day-party på Vesterlauget. De tre sidste navne til festivalen er: Tremoro Taranture (NO), POW! (USA) og Nobody (DK).

Norske Tremoro Tarantura spiller støjrock af allerfineste skuffe. Bandet udgav en 7'er samt en cd tilbage i 2011 og har ikke haft andet end medvind siden. Bandet er mest kendt for deres utilregnelige og eksplosive livekoncerter og spillede bl.a. på Roskilde Festival i 2013 og By:Larm i år.

San Francisco-trioen POW! udgav i år sit debutalbum, "Hi-Tech Boom", via John Dwyers (Thee Oh Sees) pladeselskab. Bandet er kendetegnet ved tung 80'er bas, garage-guitar, galoperende trommer og lettere uoplagt vokal. POW! leverer umiddelbare og punkede garagepop-sange, der tematisk kredser om levevilkårene i San Fransisco.


Det københavnske konceptband Nobody er lidt af en undergrunds-supergruppe. Nobody består nemlig af Kim Las, Rasmus Valdorff (4 Guys From The Future, Jannis Noya (Choir of Young Believers) og Oliver Hoiness (Skammens Vogn). Bandet spiller genremæssigt alt fra grænsesøgende og eksperimenterende pop, techno, punk og cabaret, hvorudfra de skaber klassisk komponerede sange, der dog må kæmpe for at trænge igennem en både kaotisk og detaljeret mur af lydfragmenter.

Til Day-Party optræder Perennial Flax (DK), Several Things (DK) og Swearing at Motorists (US). Det bliver skramlet garagerock og lofi-pop. Om Swearing at Motorists optræden på Pop Revo i 2012 skrev GAFFAs Ole Rosenstand Svidt i sin fire stjerners anmeldelse: "Dave Doughman er nemlig en veritabel showman, som kom helt ud i salens bageste afkroge med sin ekspressive vokal, sit alsidige, til tider loopede spil på den elektriske guitar og sine tragikomiske sange om primært problematiske kærlighedsforhold."

Årets scoop må dog siges at være albumaktuelle Future Islands (USA), som har opnået megen omtale for en optræden hos David Letterman en måned tilbage. Deres album "Singles" fik fire stjerner under overskriften: "Baltimore-trio er modnet inden for deres synth- og new wave-stil." 


Se det fulde program på Pop Revos hjemmeside her.

Pop Revo finder i år sted den 16. maj og den 17. maj, og billetterne kan findes her via GAFFA Live

ANNONCE