Nyhed

Wu-Tang Clans kommende album i limbo

RZA og Raekwon har svært ved at blive enige om budgettet for A Better Tomorrow

Det er kun få dage siden, at RZA bekendtgjorde, at han og Raekwon har 30 dage til at løse deres interne stridigheder, eller også vil det kommende Wu-Tang Clan-album, "A Better Tomorrow", enten udkomme uden den sidstnævnte eller ikke udkomme overhovedet. Det lader nu til, at de stridigheder ikke sådan står til at kunne løses.

"Hans krav er ikke urimelige, når man tager i betragtning, hvem han er og værdien af, hvad han tilfører enhver slags industri, men eftersom Wu-Tan er et samarbejde, et stort samarbejde med 10 til 12 mennesker, så kan hans krav ikke blive imødekommet," fortæller RZA i radioprogrammet Sway In The Morning.

De to klansmænd har diskuteret frem og tilbage, både i pressen og privat i længere tid nu, for at nå frem til enighed om det første Wu-Tang Clan-album siden 2007. For at få det til at gå op har RZA sagt, at selvopofrelse denne gang er en nødvendighed. 

"Hvis jeg involverer mig i en større film, og vi har alle de her store navne, så er der altså nogle, som ikke får fuld løn, for ellers kan budgettet ikke hænge sammen," forklarer RZA. "Og vi er i en situation lige nu, hvor budgettet ikke kan bære, hvad han forlanger, og for det at være lige hele vejen over. Og det er det ikke engang. Selv hvis vi sagde 'Tja, han får en procentdel mere end ham eller en procentdel mere end ham', er det, han forlanger stadig så meget ekstravægt på budgettet, at albummet ikke kan løbe rundt."

RZA har dog en enkel løsning på hele problemet: "Jeg foreslår følgende: Glem pengene! Vi indspillede vores første album, 36 Chambers, for mindre end 100.000 dollars. Vi gik i studiet, smed vores energi i indspilningerne, og det gjorde os alle til millionærer. Lad os bare gøre det igen."

Om det nye album kommer til juli, hænger altså i det uvisse. Hvordan det ser ud med det annoncerede enkelt-album, der kun bliver trykt i ét eksemplar, melder historien ikke noget om.

ANNONCE