Nyhed

Corabelle afslører spilleplanen

Roskilde Festivals elektronika-lillesøster er klar med 18 timers fest i næste uge

Roskilde Festivals elektroniske lillesøster, som den kalder sig selv, Corabelle, er nu klar med program og den endelige spilleplan. 23. august indtager mere end 35 kunstnere de tre scener og skaber en 18 timers elektronisk fest, der udvikler sig fra chill-out lørdag middag til hårdtpumpet nattefest med hovednavnene Chase & Status og Knife Party.

23. august bliver dagen, hvor Corabelle for første gang bliver afviklet i Hedeland en halv time uden for København. Festivalen lover eksplosive visuelle effekter, vilde scenedesigns og fantastisk lyd midt i Hedelands smukke natur, hvor bakker, søer og skove udgør rammerne for festen.

Corabelles programchef, Anders Wahrén, siger: "Spilleplanen og programmet afspejler vores drøm om at lade den elektroniske musik suge publikum ind i et univers, hvor vi først omfavner dem med tilbagelænet og diskret vellyd for til sidst at vælte dem mentalt omkuld i en jordskælvslignende festeufori med blandt andre Knife Party og Chase & Status. Corabelles hovedscene får mere lys end Orange Scene, og vi sørger for både seks meter høje flammekastere og masser af fyrværkeri til nattefesterne. Så nu, hvor vi er i mål med programmet og planlægningen og er på vej ud for at bygge pladsen op, tør vi godt love, at vores gæster får en overrumplende oplevelse, som ingen andre før har set i Danmark."


Corabelles program spænder fra Budas afslappende chill-out, der byder gæsterne indenfor klokken 12.00, til Superpitchers micro house og r&b-præget dub-stemning med CHLLNGR. Fra fransk house med Canblaster til klassisk house/techno fra Detroit med Moodymann og UK grime fra Elijah. Alt sammen i dagtimerne. Når mørket sænker sig, lover Corabelle en ekstatisk nattefest, hvor hovednavnene Chase & Status (billedet) og Knife Party gør deres bedste for at ruske publikum godt igennem med bastung dubstep og EDM med masser af lyseffekter. Festen slutter ved solopgang klokken 06.00 til de sidste toner fra XXXY's house og UK garage.

Se det fulde line-up og spilleplanen på www.corabelle.dk.

Corabelle finder sted 23. august i Hedeland i Høje-Taastrup fra kl. 12.00. Billetter kan findes via GAFFA Live. Billetkøbere fra Jylland og Fyn kan få gratis transport fra Odense og Aarhus, og gratis shuttle-busser kører konstant mellem Corabelle-området og Høje-Taastrup Station. Corabelle er en endagsevent arrangeret af Fonden Roskilde Festival.


Se GAFFAs interview med Chase & Status på Roskilde Festival 2011:

 

 

 


ANNONCE