Nyhed

Milow gæster Danmark

Den belgiske sanger og sangskriver besøger nu Danmark og giver koncert

Hvem husker ikke belgiske Milows cover af "Ayo Technology"? Nu giver sangeren koncert i Danmark. Den finder sted på Fermaten i Herning den 10. november. 

Milow med fødenavnet Jonathan Vandenbroeck, har efterhånden solgt mere end en million albums i Europa og indtog med superhittet "Ayo Technology" verdensscenen i 2008. Ovenstående sang, som også er Milow' mest kendte, har i dag cirka 52 millioner hits på YouTube.

Milow blev spottet under en belgisk rockkonkurrence, ved navn Humo's Rock Rally i 2004, som han dog ikke vandt. Gennembruddet kom dog først i 2008 med indspilningen af en akustisk coverversion af "Ayo Technology", som oprindeligt blev fremført af 50 Cent, Justin Timberlake og Timbaland. Coverversionen blev nummer 1 på hitlister i både Danmark, Belgien, Holland, Schweiz og Sverige. Milow har tidligere været i Danmark, da han optrådte til Nibe Festival i 2009.


Denne gang bliver det dog Fermaten i Herning, der kan præsentere den belgiske artist. Publikum vil sandsynligvis kunne glæde sig til gamle hits og sange fra den folk-inspirerede nye plade Silver Linings, som viser en mere melankolsk side af belgieren. 

Koncerten finder sted den 10. november 2014, og billetsalget starter onsdag den 27. august klokken 10.00. Billetter kan skaffes via Concerts.dk her


ANNONCE