Nyhed

Se behind the scenes video med The Awesome Welles

Det danske rockband The Awesome Welles fortæller om året, der gik i ny video.

The Awesome Welles, som i løbet af sommeren har spillet til Roskilde Festival, var i slutningen af 2012 et smut forbi Sebastian Wolffs (Kellermensch) studie i Esbjerg for at indspille en ep. Eller det var, hvad de i første omgang troede, for omgivelserne greb hurtigt det unge band og ruskede inspirerende i dem. Storbyens larm og flygtige tendenser blev erstattet med fiskelugt og rolige omgivelser, og i næste nu havde de indspillet deres debutalbum i stedet. Visionen om at give rockmusikken og dens ry kunstigt åndedræt var nu påbegyndt. Du kan i videoen nederst på siden se, hvilke tanker der ligger bag deres musik og lære bandet bedre at kende.  

The Awesome Welles, som henter inspiration fra den velansete, dunkle melankoliker Leonard Cohen, har fået stor anmelderros for deres første og nyligt udsendte album. Deres ønske var at lave et råt, men inderligt, storladent og på samme tid fængslende album. GAFFA' anmelder Kristian Petersen kvitterede albummet med fem stjerner og skrev følgende:

"Glem det lidt gimmicky bandnavn. The Awesome Welles er the real deal og spiller mørk og følelsesladet rockmusik af international kvalitet, og valget af Kellermenschet Sebastian Wolff som producer virker som en diabolsk godt match."


I Behind The Scenes-videoen udtrykker bandet, hvad der i særdeleshed har været vigtigt for dem under indspilningen af deres første plade:

"Det har været vigtigt for os at få udhugget de grundsøjler, som bandet skal tro på og virke ud fra og skabe det fundament, og det blev i stor grad skabt i pladeprocessen, hvor vi for første gang virkelig skulle sætte vores navn på noget, som varede mere end en koncert, som folk kunne pege på flere år senere, hvis det var."

Se hele videoen herunder, og kom helt tæt på rockdrengene:

ANNONCE