Nyhed

Stil spørgsmål til Infernals Lina Rafn og Paw Lagermann

Infernal-duen er på vej med dansksproget ep og svarer på spørgsmål fra GAFFAs læsere

Lina Rafn og Paw Lagermann udgiver den 18. august en dansksproget ep under navnet Paw&Lina, og i den forbindelse svarer duoen på spørgsmål fra GAFFAs læsere. Frem til på fredag den 15. august kan I via GAFFA.dk, Facebook og Twitter stille spørgsmål med hashtagget #pawoglinasvarer. De bedste bliver videregivet til Paw og Lina, og svarene kan læses i GAFFAs septembernummer og her på GAFFA.dk.

Paw Lagermann og Lina Rafn har siden 1997 dannet par i det danske band Infernal. Som denne konstellation har de udgivet i alt seks studiealbums og leveret et hav af hits, lige fra "Kalinka" (1998) til "From Paris To Berlin" (2004) og "Love Is All" (2010)

Tilbage i 2012 udkom den første dansksprogede single fra Paw og Lina-projektet "Stolt Af Mig Selv?". Infernal har altid skrevet sange på engelsk, men Lina Rafn understreger dog, at dette ikke er den eneste forskel på det oprindelige band og det nye.


"Paw&Lina er et sideprojekt til Infernal. Det er ikke en erstatning, og det er ikke "bare" Infernal på dansk. Jeg havde aldrig tænkt over, hvor mange tekstidéer, der faktisk er inde i mit hoved på dansk, for jeg skulle jo ikke bruge dem. Troede jeg. Da jeg begyndte at skrive tankerne ned og læste nogle af dem for Paw, blev vi begge klar over, hvor vild en saltvandsindsprøjtning det var at skrive på et andet sprog, end vi plejer", forklarer Lina på gruppens Facebook-side.

Se i øvrigt videoen til den nye single, der deler titel med ep'en, "Her er Paw&Lina" her.

 


 

ANNONCE