Nyhed

Videonyhed: Bye Barat synger sig igennem mørket

Den danske debutant Bye Barat er klar med sin allerførste single, kærlighedshymnen Going For Broke

Den danske violinist og sanger Nathalia Barat har bag navnet Bye Barat begået sin debutsingle, "Going For Broke". Du kan se den stemningsfulde musikvideo her forneden.

"Going For Broke" har en mørk-melankolsk pulserende 90'er-vibe. Sangtitlen refererer til et gammelt gambler-udtryk, der betyder at sætte alt på et bræt frem for at lurepasse. Og det er det kærlighedssangen handler om ifølge Nathalia Barat; at turde overgive sig 100% til forelskelsen, selvom man aldrig kan vide sig sikker på fremtiden. Dette symboliseres i, hvordan Bye Barat videoen igennem danser sig gennem mørket, mens hun lidenskabeligt synger til sin udvalgte.

Videoen til "Going For Broke" er filmet og instrueret af Catherine Coleman, der blandt andet også har lavet videoerne "16" for KIDD og "Extacy" for Iceage.


Barat er klassisk skolet musiker og har de seneste år har skrevet musik sammen med prominente sangskrivere som Michael Møller og Phillip Morris (UK). Efter to år som musiker i London vendte Nathalia Barat hjem til Danmark forrige år og dannede derefter solo-projektet Bye Barat i et samarbejde med Frederik Carstens, som blandt andet også er en del af producerholdet Hukaos, hvor Karl William nok er det største skud på stammen fra det nye aarhusianske producerfællesskab.

Du kan se "Going For Broke" her:


ANNONCE