Nyhed

Videonyhed: Röyksopp og Robyn i rummet

Den kreative trios seneste musikvideo er inspireret af 70'ernes sci fi-tegneserier

Svenske Robyn og norske Röyksopp har slået deres kreative hjerner sammen i et storstilet samarbejde, der blandt andet har bragt dem forbi dette års NorthSide i Aarhus. Nu er de klar med en sci-fi-musikvideo til deres sang, "Monument". Du kan se den her forneden.

- Der er en kollision af lys og mørke, og det bliver alt sammen serveret på en tallerken for at indkapsle denne ceremoni, vi deltager i. Vi er inspireret af de ikoniske billeder fra de 70'er sci-fi-tegneserier, vi opvoksede med, fortæller de tre om deres musikvideo.

Og man får da også færten af "Rumrejsen 2001" og "The Man Who Fell To Earth" i den flotte musikvideo. Robyns frisure vækker sågar minder om Bowies klassiske frisure fra hans glamperiode omkring 1974.


Resultatet af det kreative samarbejde, debutalbummet "Do It Again", udkom i maj, og det fik GAFFAs Michael José Gonzalez op af stolen. Han kvitterede med fem stjerner under overskriften: "De gør det igen – nordiske elektrokonger og -popdronning i skøn forening."

En smule mere mådeholden var GAFFAs Sara Elisabeth Nedergaard, da hun overværede trioens optræden på NorthSide. Det bølgede en smule, energiniveauet steg og faldt. Hun konkluderede afslutningsvis i sin fire stjerners anmeldelse: "Alt i alt var det en fed oplevelse at opleve det spændende samarbejde live, men de første 40 minutter kunne vi godt have været foruden."

Tag med Robyn og Röyksopp ud i rummet, tilbage til altings skabelse, her:


ANNONCE