Nyhed

Avril Lavigne lider af en ukendt sygdom

Den canadiske popsangerinde har netop fortalt sine fans, at hun er syg og har det skidt

Avril Lavigne, som står bag flere store hits som "Complicated", "Sk8er Boy" og "Girlfriend", lider eftersigende af en ukendt sygdom. Billboard har netop citeret en direkte samtale mellem Lavigne og en fan på Twitter, hvor sangerinden erkender sine helbredsproblemer.

Lavigne skulle angiveligt have skrevet følgende, som svar på hvorfor hun ikke har udgivet nyt i et stykke tid (det er dog kun lidt over et år siden, hendes seneste album, "Avril Lavigne" udkom, red.): "Jeg har det dårligt, fordi jeg ikke har været i stand til at fortælle mine fans om det og forklare dem, hvorfor jeg har været fraværende. Jeg er ødelagt, da jeg er er meget privat… Jeg har det ikke godt. Jeg har nogle helbredsproblemer. Så please bevar mig i jeres bøn."

Avril Lavigne postede også et "mange tak" på Twitter, da samme fan, med brugernavnet @AvrilMusicChart, skrev "#GetWellSoonAvril #PrayForAvril".


Hvilken sygdom eller hvilke helbredsproblemer Lavigne har, er endnu ikke offentliggjort.

Avril Lavigne udgav som nævnt sit seneste og selvbetitlede album i 2013. Her præsenterede sangerinden en duet i nummeret "Let Me Go" med sin anden ægtemand Chad Kroeger fra Nickelback og en i nummeret "Bad Girl" med Marilyn Manson.

Skru tiden tilbage og nyd nummeret "Sk8er Boi" herunder. 

ANNONCE