Nyhed

Sting til Danmark

Oplev den britiske stjerne under åben himmel til sommer

Den 30. juni giver sanger, sangskriver, bassist, skuespiller, politisk aktivist med mere Sting koncert i Skovdalen i Aalborg. Det bliver Stings andet besøg i Danmark næste år – han har tidligere offentliggjort en duokoncert med Paul Simon i Arena Fyn 17. marts, men i Aalborg kommer han altså alene som hovednavn, med sine egne sange.

– Det bliver meget dejligt at byde Sting velkommen tilbage til Aalborg til sommer. Sidste gang han gav koncert i Aalborg var i 2011 med et lidt anderledes setup, nemlig sammen med Aalborg Symfoniorkester. Denne gang bliver det en koncert med den klassiske Sting i den stemningsfulde Skovdalen, og det ser vi meget frem til, udtaler arrangøren Ernst Trillingsgaard, direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center

Sting indledte karrieren som sanger og bassist i The Police, der udgav fem succesfulde album i perioden 1978-1983. Han har fra og med solodebuten i 1985 udgivet 11 soloalbum, og har solo og med The Police modtaget 10 Grammy Awards og solgt mere end 100 millioner plader.

Sting er aktuel med albummet "The Last Ship", der er inspireret af hans erindringer fra miljøet omkring skibsbyggerierne i barndomsbyen Wallsend i det nordøstlige England. Sting medvirker i december måned i en Broadway-forestilling af samme navn, hvor musik og tekst er skrevet af Sting selv. Albummet fik fire stjener af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen under overskriften "Britisk elegance. Veteranen klar med nye fløjlsbløde melodier."

Sting har herudover medvirket som skuespiller i 15 film og skrevet den roste selvbiografi "Broken Music" fra 2003. Sammen med Trudie Styler, hans kone siden 1992, grundlagde han i 1989 "The Rainforest Fund" for at hjælpe med at beskytte både verdens regnskove og de indfødte, som bor der.

Billetsalget starter fredag 5. december kl. 10.00 via billetlugen.dk

Fan club pre sale: onsdag 3. december kl. 10.00 til torsdag 4. december kl. 15.00

Se Sting fremføre titelnummeret fra "The Last Ship":

ANNONCE