Nyhed

Viralt frieri: Se Thomas Buttenschön hjælpe fan med at fri

Den danske sanger overraskede i torsdags en intetanende kvinde på hendes arbejdsplads i Illum – det endte i tårer

Torsdag den 11. december er højst sandsynligt en dag, Tim Nyegaard Madsens snarlige kone Stephanie sent vil glemme. Stephanie blev nemlig friet til med hjælp fra ingen ringere end Thomas Buttenschön. Du kan se den rørende video nederst på siden.

Stephanie sagde i torsdags ja til at blive Tim Nyegaard Madsens hustru. Midt i juletravlheden, blandt julegaveindkøbende kunder stod Stephanie bag kassen i Illum og ekspederede på vanlig vis. Denne dag skulle dog vise sig at være alt andet end normal, for Stephanie fik nemlig besøg af en helt speciel gæst. Thomas Buttenschön, som er Tim og Stephanies store idol, kom nemlig kørende op af rulletrapperne spillende på sin guitar, imens han sang sin romantiske kærlighedssang "Smukkere End Smuk".

Buttenschön når etagen, hvor Stephanie står bag kassen, og går målrettet og syngende hen imod den intetanende kvinde. Det går pludselig op for Stephanie, at sangen er henvendt til hende, og det får tårerne til at trille ned af kinderne, da det virker til, at hun godt ved, hvad denne gestus kan have af betydning.


Frieriet blev en realitet, da Tim efter en koncert i Roskilde for et par måneder siden, besluttede sig for at skrive til Buttenschön, for at spørge om han ville hjælpe med at stille et af verdens helt store spørgsmål.

"Han havde lidt travlt med noget arbejde som Plan-fadder, men han var med på idéen med det samme, og vi aftalte senere hvordan det skulle foregå", siger Tim Nyegaard Madsen til Berlingske Tidende.

Tim Nyegaard Madsen fortsætter og roser Thomas Buttenschön: "Det var så fedt. Han er verdens sødeste mand, og vi er ham evigt taknemmelige. Stor respekt til ham", afslutter Tim.


Resten er historie, og du kan se, hvordan et vigtigt kapitel i to menneskers liv blev skrevet i videoen herunder.

ANNONCE