Nyhed

3 Doors Down-bassist taget for spritkørsel – igen

Todd Harrell er måske immun over for kryptonit, men ikke alkohol

Et gammelt ordsprog lyder: Man kan ikke lære en gammel hund nye tricks. Og tilsyneladende er det også svært at få nogle rockmusikere til at forstå, at stoffer, alkohol og bilkørsel er en virkelig dårlig cocktail. Ikke desto mindre har bassisten Todd Harrell fra amerikanske 3 Doors Down præsteret at blive anholdt for spritkørsel. For anden gang inden for et år. 

Politiet fandt den 42-årige Harrell sammenkrøllet over rattet i en bil, som holdt parkeret i et vejkryds. Det fremgår ifølge CNN af en politirapport, som blev offentliggjort onsdag. Bassisten var svækket, da han blev arresteret og sigtet for at køre i påvirket tilstand for anden gang, beretter politiet.

Sidste april gjorde Todd Harrell også landevejene usikre med sin påvirkede kørsel. Her bragede han ind i en modkørende bil, mens han var påvirket af alkohol, smertestillende- og angstdæmpende medicin. Det kostede føreren af den anden bil, en 47-årig mand, livet. Harrell blev sigtet for manddrab. Han kom dog ud mod kaution og tjekkede direkte ind på et afvænningscenter. 


Det er selvfølgelig ikke første gang, at en rockmusikere har svært ved at styre både promiller og rattet. Mötley Crües forsanger Vince Neil tog i december 1984 trommeslagerkollegaen Nicholas "Razzle" Dingley fra det finske hårdrockband Hanoi Rocks med ud på en køretur i Los Angeles - naturligvis for at hente flere øl. Desværre kolliderede han i sin brandert med en anden bil, og det kostede ikke kun Dingley livet, men skadede også de to passagerer i den modkørende bil for livet. 

3 Doors Down er bedst kendte for deres sang "Kryptonite", men de havde også en række i hits i starten af 00'erne, såsom "When I'm Gone" og "Here Without You". Harrell er én af de tre oprindelige medlemmer af gruppen, der dannedes i Escatawpa, Mississippi, i 1994. Bandets debutplade "The Better Life" har solgt mere end seks millioner eksemplarer på verdensplan.

Hvad konsekvenserne bliver for Todd Harrell vides ikke endnu, men med det amerikanske straffesystem i tanke kunne man godt forestille sig, at det bliver til en længerevarende fængselsstraf. Om 3 Doors Down vil savne deres bassist, når han er borte, melder historien ikke noget om. Man fristes dog til at udbryde: "2 doors down, 1 to go". 


ANNONCE