Nyhed

Hvilken sang er den mest streamede nogensinde?

Hele 200 millioner gange er den mest streamede sang blevet afspillet på Spotify - men hvilken?

Forleden bragte vi nyheden om, at musikstreamingtjenesterne har været med til at skabe vækst for første gang i mange år på den danske musikscene. At streamingtjenesterne er populære, er ved at være alment kendt, men at den mest streamede sang har over 200 millioner afspilninger er alligevel temmelig imponerende.

Det er svenskeren Avicii, med mega-hittet "Wake Me Up", som løber med titlen og rekorden - det er vel at mærke antal streaminger via musikstreamingtjenesten Spotify. På andenpladsen finder vi det amerikanske band Imagine Dragons med nummeret "Radioactive", der har fået "sølle" 182 millioner afspilninger. Om succesen udtaler Avicii: "Jeg er meget, meget glad for at være den kunstner, der først opnår 200 millioner streams på Spotify, Jeg har haft et fantastisk år og vil gerne sige en stor tak til alle mine fans".

Hvor meget Avicii har tjent på den opsigtvækkende rekord vides ikke, da det afhænger af kunstnerens aftale med sit pladeselskab. Med 108.000 millioner afspilninger af Daft Punks "Get Lucky" sidste år, gik der rygter om, at duoen kun havde fået 140.000 kroner for det svimlende antal afspilninger. 

ANNONCE