Nyhed

Odd Future forment adgang til New Zealand

Kult-kollektivet blev nægtet adgang til Rapture Festival på grund af deres ry

Under årets Rapture Festival i New Zealand skulle det amerikanske hiphop-kollektiv Odd Future Wolf Gang Kill Them All, også kaldet Odd Future, have været på scenen sammen med Eminem, men da amerikanerne i første omgang ikke engang måtte komme ind i landet, var det ikke en mulighed.

Tyler, The Creator og co. fik midlertidigt deres visa tilbagekaldt med begrundelsen, at kollektivet udgjorde "en potentiel trussel mod den offentlige orden." En repræsentant for immigrationsministeriet i New Zealand udtaler til nyhedsmagasinet 3 News: "Odd Future er blevet anset for at være en potentiel trussel mod den offentlige orden og den offentlige interesse. Blandt andet på grund af tidligere koncerter, hvor de har fremprovokeret vold. I ét tilfælde blev en politibetjent indlagt efter et oprør tilskyndet af Odd Future."

Kollektivets manager, Christian Clancy, udtrykker sin frustration på Twitter, hvor han skriver: "Undskyld New Zealand, men tilsyneladende er denne gruppe af børn, der har inspireret røven ud af bukserne på mig i de sidste par år, en trussel mod samfundet."


 

ANNONCE