Nyhed

Pharrell er klar med nyt album

Grammy-vinderen er parat med den svære toer

Det er mere end otte siden, at Pharrell Williams udgav sit debutalbum "In My Mind", og nu er den amerikanske sanger endelig klar med sit andet album, som har fået titlen "G I R L". Albummet, som blandt andet indeholder den Oscar-nominerede sang "Happy", udkommer den 3. marts og bliver det første album, som Pharrell udgiver via det store selskab Columbia Records, en del af multinationale Sony Music.

Om den nye arbejdsgiver udtaler amerikaneren: "Da Columbia spurgte mig, poppede tre ting op i mit hoved: Først blev jeg virkelig skræmt, da det gik op for mig, at de var interesseret i at samarbejde med mig om at udgive det album, som jeg altid har drømt om. For det andet føltes det som en presserende fest i mit hoved. For det tredje, så vidste jeg med det samme, at albummet skulle hedde 'Girl'."

Den i dag 40-årige Pharrell har efterhånden været en del af musikbranchen i mange år, hvor han tidligere slog sine folder som den ene del af N*E*R*D-trioen, der ud over Williams bestod af Chad Hugo og Shay Haley. Sammen debuterede de i 2002 med albummet "In Search Of…", som siden er blevet opfulgt af tre album. Sammen med Chad har Pharrell i 90'nere og 00'erne udgjort producerteamet Neptunes, som i årenes løb har arbejdet sammen med talrige stjerner. Nu rider Pharrell på endnu en bølge af success, idet han i sidste måned vandt fire Grammy-priser med Daft Punk (som også har kontrakt med Columbia), og med sangen "Happy" er amerikaneren også nomineret til en Oscar i kategorien "Årets Bedste Sang".


 

 

ANNONCE