Nyhed

Reportage: En lytter med Krebs

”Asfalt” er lige på trapperne, og i går havde et udvalgt publikum muligheden for at høre sangskriverens nye album før tid og samtidig høre hans tanker bag sangene

Se flere billeder fra arrangementet i GAFFAs gallerisektion

Søndag eftermiddag inviterede Poul Krebs nogle få heldige lyttere på to timers stævnemøde med hans kommende album, "Asfalt", som udkommer 24. februar. Seancen var henlagt til Stardust, en rigtig musikcafé i det indre Aarhus. Et sted, der står Krebs særdeles nær, da han arbejdede sammen med en af de to indehavere tilbage i de gamle Krebs-dage.

Dagens hovedperson havde sin ven og samarbejdspartner, Poul Martin Bonde (blandt andet talsmand for Skanderborg Festival) med. Efter en kort velkomst af Bonde tog hovedpersonen over og guidede os finurligt gennem den kommende udgivelse. Sangene kom ud af højtalerne i takt med, at historier og observationer blev fortalt af Krebs til de fremmødtes store fornøjelse.

Den aarhusianske sangskriver lavede i forbindelse med indspilningen af "Asfalt" et spændende tiltag, hvor et lille publikum fik muligheden for at sidde med ved de to aftener i studiet. Ved lodtrækning var der så efterfølgende fundet frem til det publikum, som søndag havde chancen for at høre albummet før tid og ikke mindst høre Krebs foredrage om sangene.

"Asfalt" udkommer 24. februar, og i forbindelse med udgivelsen bringer GAFFA på dagen et længere interview med Poul Krebs.

ANNONCE