Nyhed

Fire millioner sange uden en eneste afspilning

Konceptet Forgotify præsenterer niche-musik til de opdagelseslystne

Har du altid været fascineret af at finde musik, som endnu er uberørt i medielandskabet og blandt dine bekendte? Er du endvidere træt af den populistiske musikbranche, hvor alt handler om likes, promo, vennetjenester og sex? Du er reddet, idet musikstreamingtjenesten Forgotify er landet. Den nye tjeneste byder, på nuværende tidspunkt, på fire millioner sange, som endnu ikke er blevet afspillet én eneste gang via Spotify. 

Således er det muligt at gå på opdagelse i musik, som uden tvivl er gået under radaren hos musikinteresserede. Den nye spidsfindige tjeneste kommer i kølvandet på sidste års offentliggørelse af statistikker fra Spotify, som ifølge det britiske magasin TechRdar afslørede, at musikstreamingtjenestens online-kartotek bar på 20 procent sange, som endnu ikke havde én eneste afspilning.

Med Forgotify er disse 20 procent samlet under ét og samme sted og giver Spotify-brugere muligheden for at lytte til musik, som endnu mangler at blive repræsenteret for omverdenen. At der måske er en grund til, at en del af kunstnerne ikke har slået igennem endnu, det er så op til den enkelte at vurdere. Gå selv på opdagelse i de ukendtes land her.

ANNONCE