Nyhed

Folkeklubben klar med video og supportbands

Det fremadstormende band udsender musikvideo til radiohit og er klar med opvarmning til forårsturné

Det har næsten ikke stået stille for Folkeklubben, siden de blev dannet tilbage i 2011. En ep, et fuldlængde-album og over 300 koncerter er det blevet til, og nu er folk-pop'erne klar med en billedside til radiohittet "Bagmænd og Supertanker"

Billedesiden er et dokumentarisk snit fra tilblivelsen af Folkeklubbens første ep "Popsang" og skal desuden ses som en forløber for en dokumentar, der udkommer senere på året og giver et indblik i Rasmus Jusjong, Kjartan Arngrim og Rasmus Dalls tilværelse som musikere og band.

Foruden den nye musikvideo er supportbands til trioens kommende forårsturné blevet offentliggjort. Folkeklubben får på den enorme turné rundt i Danmark selskab af S. Westmark, Boho Dancer og Sonja Hald.

Ida Wenøe tager som solist af sted med Boho Dancer, som oprindeligt er en trio, hvor hun vil spille sange fra bandets debutalbum "Gemini", der udkom sidste år. Sonja Hald passer, med deres folkrock, direkte i Folkeklubben lydbillede, hvor de således skal sætte festen i gang til i alt fire koncerter. Steffen Westmark, der gemmer sig bag S. Westmark, er en nær ven af de tre ustoppelige musikere og skal med sange fra debutalbummet "Deserter" agere godt selskab og opvarmning. Steffen Westmark er også kendt som sanger i The Blue Van.

Nedenfor kan du nyde videoen til "Bagmænd og Supertanker". En oversigt over Folkeklubbens forårsturné kan du se på bandets Facebook-side

ANNONCE