Nyhed

Hør Jonas Bjerres bud på nye nordiske musiknavne

Nordic Playlist gæstes i denne uge af Mew-forsangeren

Den nye platform Nordic Playlist får hver uge en gæst eller kurator til at præsentere sin playliste med foretrukne artister fra Norden. Betingelserne er 10 sange med to bands fra hvert af de nordiske lande. Playlisterne udkommer hver mandag til fri afbenyttelse og skal således give et indblik i, hvilken musik der rører på sig i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island og Færøerne.

I denne uge er Jonas Bjerre, forsangeren fra Mew med den særegne lyse vokal, gæsten, som har fået lov til at give sit syn på den interessante nordiske musikscene. Det ene danske bidrag til playlisten består af Kala-OK, som er et soloprojekt af Kristian Mondrup, der på den udvalgte "Stars Are A Sailing" har besøg af kæresten på vokal. Det andet danske islæt er den eksperimentende rocktrio Thulebasen, som med nummeret "Forever Grinning" har imponeret hr. Bjerre.

Han giver trioen følgende ord med på vejen: "Jeg kan lide deres sange, fordi de har en meget rå, rocket lyd, samtidig med at de ikke lefler for lytteren og bare lader deres vilde ideer styre dem. Det synes jeg er virkelig fedt og inspirerende."


Læs mere om Mew-forsangerens udvægelsesgrundlag her og tjek hele playlisten ud herunder, hvor det også er muligt at lytte til den via Spotify. Abonnement hos WiMP og Deezer giver også adgang til playlisten.

ANNONCE