Nyhed

Schoolboy Q til Danmark

Den amerikanske rapper giver to danske koncerter og annoncerer album

Sådan fejrer man et nyt album. Amerikanske SchoolBoy har netop annonceret, at han tager på en tre måneder lang verdensturné ugen efter udgivelsen af det kommende album "Oxymoron". Rapperen starter med at give 45 koncerter i U.S.A, før han drager til Europa, hvor han også kommer forbi Danmark.

Her giver den 27-årige kunstner koncert i Store Vega i København den 18. maj og tager derefter til Jylland for at starte en fest i Aarhus på Train den 20. maj.

Quincy Matthew Hanley, bedre kendt som ScHoolboy Q, udgav sit debutalbum "Setbacks" i 2011 og fulgte året efter op med det andet studiealbum "Habits & Contradictions". Amerikaneren har midlertidigt også været med i supergruppen Black Hippy, som, foruden Schoolboy Q, tæller Ab-Soul, Jay Rock og Grammy-nominerede Kendrick Lamar.

Rapperen er født på en militærbase i Tyskland, hvor hans far var udstationeret i hæren. Han flyttede med moderen til Texas og boede der i flere år, før de slog sig ned i California. Han var med i 52 Hoover Crips og solgte Oxycontin, før han begyndte at rappe. 

Billetsalget til de kommende to danske koncerter starter på mandag via GAFFA Live. I mellemtiden kan du lytte til den første single fra "Oxymoron", hvor Schoolboy Q får hjælp af Kendrick Lamar.

ANNONCE