Nyhed

WiMP får ny dansk chef

Kendt musikbranche-personlighed indtager posten som landechef

Musikstreamingtjenesten WiMP, som foruden at tilbyde enorme mængder gratis musik markerer sig ved at have lokale musikredaktører i hvert land til at levere daglige anbefalinger, tip og playlister til brugerne, får ny prominent mand i ledelsen.  

Morten Remmer er navnet på den nye Managing Director for WiMP i Danmark, også kaldet landechef, og han må siges at have den fornødne erfaring til et job af denne kaliber. Remmer er tidligere Digital Direktør i den danske afdeling af verdens største pladeselskab Universal og har foruden dette slået sine folder som kommerciel direktør hos ArtPeople, det blandt andet har udgivet plader for Rasmus Seebach, Xander og Kidd. WiMP får altså, med Morten Rimmer bag roret, en mand med stor erfaring inden for musikbranchen. Den tidligere Universal-mand er uddanet jurist og har tidligere arbejdet med forretningsudvikling indenfor de digitale medier hos Egmont, Nordisk Film og Metronome.

Morten Remmer har også en fortid som dj under navnet dj 360° og arbejdede i slutningen af 90'erne og begyndelsen af 00'erne som anmelder af elektronisk musik for GAFFA. Han er lillebror til elektronikamusikeren Anders Remmer, kendt fra Future 3 og som solokunstner under navnet Dub Tractor. I slutningen af 90'erne udgjorde Morten Remmer desuden halvdelen af elektroduoen denmark.

Juristen glæder sig til at løfte WiMP endnu et stadie op i kampen om musikstreamningtjenesterne. Han udtaler: "Det naturligvis en rigtig interessant udfordring at få lov til at være med til at skabe fremtidens tjeneste. Og da mit netværk i musikbranchen længe har set WiMP som det bedste produkt på markedet, var beslutningen ikke svær."

 

 

 

ANNONCE