Nyhed

Eksklusiv video-premiere: Hunløve plages af monstre

Aarhusianske Ladylion er klar med første single fra kommende debutalbum, der udkommer i august. Se den her.

Aarhusianske Ladylion udgiver sit debutalbum, "To The Wishing Well", den 25. august. På mandag udkommer førstesinglen, "Monster", men du kan høre den allerede nu. Se den flotte, men dystre, musikvideo her forneden.

Stemningen sættes omgående i "Monster" med en akustisk guitar og et beat, der vækker minder om Radioheads skræmmende "There, There", mens kvindevokalen sart nikker genkendende til en ung Kate Bush. Billedsiden inkorporerer det skræmmende element i form af tre "monstre" - dansere klædt i sort, med umenneskelige bevægelser og ansigterne forvrænget af strømpebukser. De huserer i den nøgne skov og dukker faretruende op, mens sangens jeg-fortæller sover, deres beskidte hænder trækker spor hen over hendes ansigt.

Bag navnet Ladylion gemmer sangskriver Randi Løvendahl sig. Hun har en fortid i bandet Kiona, som nåede at udgive tre ep'er, sikre en kontrakt med det danske bookingbureau Offbeat, få engelsk manager samt deltage i MTV-programmet "MTV A-cut", før de gik i opløsning. I 2012 mødte Løvendahl de endelige medlemmer til Ladylion, som nu har spillet til Spot Festival, Smukfest og Musik Aarhus Festival.


Se den dragende "Monster" her - og husk at kigge under sengen i aften, før du lægger dig til at sove:

ANNONCE