Nyhed

Jimmy Fallons Neil Young spiller med gamle kollegaer

Crosby, Stills & Nash kommer med på scenen for et cover af Iggy Azaleas Fancy

I forgårs gæstede David Crosby, Graham Nash og Stephen Stills Late Night With Jimmy Fallon. Her optrådte den legendariske trio med to af deres største hits. Publikum fik dog en overraskelse, da de tre aldrende herrer allierede sig med deres fjerde bandmedlem, en ung "Neil Young", til et cover af Iggy Azaleas "Fancy". Det var selvfølgelig Fallon, der endnu en gang gav sin utrolige Young-parodi luft under vingerne. Se videoen forneden.

Det er næsten et årti siden, at Crosby, Stills & Nash har optrådt med Neil Young, men man kan sige, at de fandt sig en passende afløser i Jimmy Fallon. Man  må næsten forestille sig, hvor sælsomt det har været for de tre herrer at stå ved siden af en klon af deres ven fra 70'erne - de er blevet ældre, han er stadig i gang med "Harvest".

Sammen optrådte kvartten med Iggy Azalea og Charli XCX's hitsingle "Fancy", der har ligget på den amerikanske Billboards førsteplads de sidste seks uger. Senere i programmet spillede Crosby, Stills & Nash deres klassikere "Teach Your Children" og "So Begins The Task". De var nemlig i programmet for at promovere et bokssæt, der markere 30 året for deres gendannelse i 1974.

Det er ikke første gang, at Fallon har klædt sig ud som Neil Young. I 2012 optrådte han og trioen med Miley Cyrus' "Party In The USA". Og derudover har Fallon ladet sin Young spille et cover af LMFAOs "Sexy And I Know It" sammen med Bruce Springsteen i 2011. Han har også prøvet at være the Boss.


Se Crosby, Stills, Nash & You ... Fallon give den gas her:

ANNONCE