Nyhed

Kim Kix: Min kritik er ikke kun rettet mod Simon Kvamm

Frontmanden fra albumaktuelle PowerSolo svarer på spørgsmål fra GAFFAs læsere

GAFFAs læsere stiller spørgsmål til Kim Kix fra PowerSolo, der er aktuelle med albummet "The Real Sound":

Heine via Facebook: Hej Kim, hvorfor er du egentlig så sur på Simon Kvamm? (Som Kim Kix angreb i et længere indlæg på Facebook i november 2013).

– Hej Heine! Min kritik er ikke kun rettet mod Simon Kvamm. Jeg har som sådan ikke haft nogen beef med ham. Det er det, han repræsenterer, jeg kritiserer. Min kritik kunne i teorien lige så godt have været rettet mod et andet band i den liga, eller med samme overordnede indstilling til, hvordan man opererer i den danske og internationale musikbranche. Det er også især en kritik rettet mod dele af musikbranchen, og hvordan den tydeligvis er i lommen på medbestemmere uden yderligere kvalifikationer end det, at de har penge og magt. Og så har jeg generelt et problem med at alle partout bare skal tale stille og roligt og ikke sige for meget, helst for lidt, helst slet ingenting. Bare brænde inde og blive fornærmet og bla bla. Man skal ud med ordene. Sige det, som det er, som man føler det nu og her. Jeg smider gerne en granat i stedet for at bruge en hakke, og når støvet har lagt sig, ser man meget bedre.


Fe42 via GAFFA.dk: Den musikglæde I spreder, og lyden af at være helt sig selv, var det ikke noget, alle talentshows burde fremhæve, og kunne I ikke lave en X Factor, der virkelig var sjov at se på, ud med Blachman og ind med jer, og lad os se om vinderen ikke også blev husket og berømt for tiden fremover. Var det noget, I kunne se fidusen i? 

– Hva så Fe!?Tak! Ha! God pointe..! Jeg kunne aldrig se mig selv i et talentshow. De shows kan være ganske underholdende, når folk dummer sig til audition, eller hvis Blachman får en psykose, og det begynder at rable..! Sjovt nok - men talent eller mangel på samme kommer fuldstændig an på, hvem der sidder HØJEST på domstolen og dømmer.

Men - det kunne måske alligevel være underholdende at se Blachman og alle de andre nuttede dommere i X Factor (husker du, hvordan Remee udtaler x-faaagter HELT korrekt) eller den rare Cutfather stille op i X Factor og give den MAX gaZ i 10 afsnit med tre håndplukkede punks fra min gamle vennekreds - og så se the outcome i finalen, ha ha haaaa!!!


Elias via Facebook: Hvordan opstod samarbejdet med Tue Track? Og hvad kan vi forvente af The Unreal Sound?

– Elias! Vores kammerat DJ Static foreslog helt konkret et samarbejde med Tue Track, og siden kom vores gode ven og labelboss Yebo med et udbyggende forslag til et produkt, som vi sammen er i gang med at gøre færdigt. Man kan forvente 10 number one hits. Det bliver en ny lyd, verden aldrig har hørt før! 

Læs en længere udgave af interviewet i GAFFAs artikelsektion, hvor du blandt andet kan læse Kim Kix' reaktion på, at PowerSolos nye album kun har fået to stjerner i GAFFA, og om PowerSolo kunne finde på at medvirke i et talentshow.


ANNONCE