Nyhed

Snoop Dogg røg fed i Det Hvide Hus

Doggystyle-rapperens hang til den sjove tobak meldte sig hos præsidenten i USA

Snoop Dogg/Snoop Lion/DJ Snoopadelic har altid været berygtet for ikke at kunne holde sig fra fjolletobakken i længere tid ad gangen, og nu skriver NME.com, at han ved et besøg i præsident Obamas hybel i Washington, D. C. lige måtte snige sig på toilettet for at nive sig en bønne.

Det har han i hvert fald ifølge hjemmesiden indrømmet, da han havde besøg af tv-værten Jimmy Kimmel i sit radioprogram. Kimmel endte med at påtage sig udspørgerrollen, da han ville høre nærmere om episoden, hvor Snoop Dogg forklarede, hvordan han narrede CIA.

"Jeg sagde, 'må jeg gå på toilettet et øjeblik?' Og de svarede, 'Hvad skal du lave? Er det bimmelim eller bummelum?' Jeg svarede, 'det er bummelum'," forklarede den 42-årige rapper om første del af planen med at løbe om hjørner med det amerikanske efterretningsvæsen og fortsatte:


"Så jeg sagde, 'hør her, når jeg laver bummelum, så plejer jeg, du ved, at tænde en cigaret eller tænde et eller andet for at gøre lugten bedre. Og de sagde, 'Ved du hvad, du kan tænde en serviet'. Og jeg svarede, 'det gør jeg', og servietten var det her," afsluttede rapperen ved at tage et hvæs af en joint i studiet.

Om der bliver fyret en fed på scenen i Musikhuset den 4. august i Vejle, når Snoop Dogg ligger vejen forbi der, skal forblive usagt med de danske rygeregler, men man kan aldrig vide med den utilregnelige røgeglade Snoop. Med kun plads til 1200 publikummer er der i hvert fald lagt op til en intimkoncert, der allerede meldes udsolgt.

Snoop Dogg er en herre med mange talenter. Han er ophavsmand til flere prisvindende albums og sange, film, en anderledes livsstil og filantropiske initiativer, samt en YouTube serie "GGN nyheder". Snoop Dogg har solgt over 30 millioner albums på verdensplan og modtaget flere Grammy-nomineringer. Siden 1993 har han udgivet 12 albums og samarbejdet med kunstnere på tværs af musikgenrer. Snoop Dogg definerer hiphop-historien.


Det skelsættende rekordalbum "Doggystyle" debuterede som nr. 1 på Billboards top 200-hitliste og solgte mere end 800.000 eksemplarer i den første uge. Igennem sin karriere har Snoop Dogg produceret flere tophits som for eksempel "Gin & Juice", "Who am I" (What's my Name?), "Nuthin' But A 'G' Thang", "Next Episode," "Beautiful," "Drop It Like It's Hot," "Signs," "Sensual Seduction" og "I Wanna Rock".

Se Snoop fyre op og free style på Huffington Post Live her: 


ANNONCE