Nyhed

Videonyhed: Karen O drukner i kærlighedssorger

Frontkvinden fra Yeah Yeah Yeahs er klar med førstesinglen fra sit kommende soloalbum

Karen O fra Yeah Yeah Yeahs har løftet sløret for den første single fra sit kommende soloalbum, "Crush Songs", der udkommer den 9. september. Det skriver NME. Hør den nøgne "Rapt" her forneden.

Til den korte single - 1.58 minutter! - har Karen O fået fremstillet en lille musikvideo, hvori hun er fanget under vandet. Musikvideoen er på den måde meget passende til albummets tema, som synes at være kærlighedssorger Karen O har haft. Hun fortæller om sangene:

"Da jeg var 27 år, blev jeg meget knust. Jeg var ikke sikker på, at jeg nogensinde ville kunne forelske mig igen. Disse sange blev skrevet og optaget for mig selv omkring det tidspunkt. De er soundtracket til en kontinuerlig jagt på kærlighed. Jeg håber, at de vil holde dig ved selskab under din egen jagt."


"Rapt" vil være tilgængelig som en pre-release i form af en limited, special vinyl-udgave, hvori Karens egne personlige tegninger og håndskrevne tekster følger med. "Crush Songs" blev optaget mellem 2006 og 2007 og udkommer på Julian Casablancas (The Strokes) pladeselskab Cult Records.

Karen O udgav sidste år "Mosquito Songs" med Yeah Yeah Yeahs. Den var vedhængende som et myggestik dømte GAFFAs Lars Löbner Jeppesen, som kvitterede med fem stjerner og skrev: "Her 10 år efter debuten sprudler kreativiteten altså stadig på fængende og funky vis, via pletskud som den dubbede 'Under The Earth', den bossanova-luftige 'Always' og i det energiske titelnummer, og den tunge 'Area 52' viser Yeah Yeah Yeahs, hvor fyrige de kan være. Ja, for da slet ikke at tale om åbneren 'Sacrilege', der for alvor letter, når gospelkoret sætter ind og ender med at kandidere som trioens mest vellykkede sang." 

Sangene på "Crush Songs" bliver imidlertid beskrevet som "en samling lo-fi optagelser fra soveværelset." Reaktionerne på singlen er da også blandede på YouTube, hvor brugere deler sig op i to lejre. Dem der hylder det nøgne udtryk, og dem der er skuffede. Hvilken lejr, du er til, kan du finde ud af ved at give "Rapt" et lyt her:

ANNONCE