Nyhed

Aarhus Festuge klar med musikprogrammet

Jenny Wilson, John Grant og Broken Twin er blandt årets optrædende

Aarhus Festuge er nu klar med musikprogrammet, og ud over den store, gratis åbning i Mindeparken 29. august med Thomas Helmig og TV-2 byder festugen igen i år blandt andet på Tegn på Trio, hvor en trio sammensat til lejligheden spiller med en række udvalgte gæstesolister på Atlas.

I år består trioen af den argentiske pianist Diego Schissi, den svenske guitarist med mere Gustaf Ljunggren og den canadiske bassist David Piltch, og solisterne tæller blandt andre amerikanske John Grant, islandske Emiliana Torrini og Olöf Arnalds, danske Broken Twin, færøske Teitur, amerikanske Jesca Hoop og svenske Jenny Wilson.

Programmet er som følger:


Mandag den 1. september kl. 20: Trio feat. Teitur, Jenny Wilson og en endnu unavngiven kunstner.

Onsdag den 3. september kl. 20: Trio feat. John Grant, Emiliana Torrini og Olöf Arnalds.

Lørdag den 6. september kl. 20: Trio feat. Broken Twin, Jesca Hoop og en endnu unavngiven kunstner.


Festugen kan desuden byde på endagsfestivalen Ujazz fredag den 5. september på Atlas med både kendte og mindre kendte jazznavne i eksperimenterende konstellationer med fokus på improvisationer og fornyelse. Blandt de optrædende kan nævnes Lonnie Holley, Bro/Knak, AlasNoAxis og Goran Kajfes Subtropic Arkestra. Svensk-kroatiske Goran Kajfes er i øvrigt modtager af den prestigefyldte Nordic Music Prize 2012.

Billetsalget begynder på aarhusfestuge.billetten.dk mandag den 9. juni.

ANNONCE