Nyhed

Se ny video med Blachman som jazzmusiker

Musiktjenesten WiMP bliver din personlige følgesvend under Copenhagen Jazz Festival, når den guider dig gennem programmet

Copenhagen Jazzfestival løber af stablen 4.-13. juli 2014, og i den forbindelse er musiktjenesten WiMP gået sammen med festivalen om at guide jazzelskere gennem jazzens univers og de kunstnere, som skal spille her.

I de ti dage, som festivalen varer, vil WiMP byde på programguides til Copenhagen Jazz Festivals mange koncerter og events samt playlister fra jazzens bagkatalog og playlister, der er sat sammen af jazz-kunstnere og kulturpersonligheder.

Jonas Kleinschmidt, der er musikredaktør for WiMP, begrunder samarbejdet således:


"Danmark har nogle af de mest anerkendte jazzmusikere og en af de mest velrenommerede jazzfestivaler i verden. Det synes vi fortjener ekstra opmærksomhed, og derfor hylder vi jazzen. Samtidig er det en voldsom populær festival med et meget dedikeret publikum, og vi glæder os til at forkæle dem med en masse gode anbefalinger."

Udover disse guides tilbyder WiMP, at du på deres online magasin kan læse interviews med jazzens mange internationale, såvel som danske navne. Og ikke nok med det, så kan du også løbende opleve eksklusive video sessions med dygtige musikere. Se nedenfor en ny video med Ginman, Blachman og Dahl.

Som et ekstra tilbud til jazz-festivalens mange gæster tilbyder WiMP en måneds abonnement på WiMP HiFi, hvor det er muligt at høre jazzen i lossless lydkvalitet. Musiktjenesten beskriver denne kvalitet som "den ukomprimerede lyd, som du kender den fra de fysiske formater".


WiMP tilbyder, at du kan tilmelde dig inden 17. juni, og du vil hermed få adgang til en måneds gratis abonnement.

Link til brugere, som endnu ikke har en WiMP-profil.

Link til brugere med en WiMP-profil.


 
ANNONCE