Nyhed

Unkwon: Det vil jeg høre på Roskilde

Festivalen nærmer sig, og den danske producer fortæller, hvem han selv skal høre – og hvad vi kan forvente af hans egen koncert

Roskilde Festival nærmer sig med stormskridt, og vi har spurgt en række af de optrædende, hvem de selv vil høre. Vi fortsætter med den danske producer Anders Dixen, også kendt som Unkwon:

Moderat
– Et af mine helt klare yndlingsøjeblikke på Roskilde var sidste gang, da Moderat spillede i 2010. For mig at se laver de noget af det flotteste musik, der er at finde i den elektroniske verden, og deres liveshows er fænomenalt flotte!

Chance the Rapper
– Helt klart en af mine favoritbookinger i år. Endelig en rapper, der skiller sig ud fra mængden. Med et tekstunivers, der er helt sit eget og en dejlig skæv tilgang hans produktioner er han, efter min mening, noget af det fedeste, der er at finde på hiphop-scenen nu.

Cashmere Cat
Hans krydsning af genrer og hans legesyge gør, at han er noget af det allermest interessante, der er kommet ud af spændingsfeltet mellem hiphop og elektronisk musik, og jeg glæder mig til at høre, hvad han finder på af finurligheder.Hvad kan man forvente af din egen koncert på Apollo Countdown-scenen tirsdag 16.30?
– Man kan forvente sig en masse nyt materiale, der aldrig har været spillet ude før og selvfølgelig en håndfuld af gamle numre. Måske lidt mere dansabelt, end hvad man normalt ville forvente fra mig...

p>

ANNONCE