Nyhed

NovemberDecember drager på turné i september

Det aarhusianske folk-ensemble er klar med både gamle og nye numre

Til september pakker NovemberDecember, folk-kvintetten fra Aarhus, tourbussen og tager på en miniturné i Danmark. Touren bringer blandt andet bandet forbi Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense og København, hvor de tager sange med fra deres debutalbum "From The Swing Into The Deep", som udkom i januar. Om dette album skrev GAFFAs anmelder Micahel José Gonzalez:

"Lige fra første færd kan man høre, at de glade gutter i NovemberDecember kan deres Fleet Foxes, deres Lumineers og deres CODY. Det er med andre ord næppe den mest originale omgang, man falder over i år, men til gengæld har de styr på både håndværk og virkemidler, og From The Swing Into The Deep er en effektiv og fornøjelig omgang, der burde kunne få de fleste til at vippe frejdigt med foden og smile i fuldskægget."

NovemberDecember vil også benytte touren til at spille nyt materiale fra deres næste udgivelse. Dette bliver samtidig det første udspil fra bandets nye konstellation, da der siden debuten har været udskiftning i bandets medlemmer. Om denne nye konstellation skriver de selv: "Man vil nok opleve, at vi er blevet et "større" band sound- og performancemæssigt, men det brede vingefang har samtidig givet os luft til at vende fokus mod nogle helt nye territorier i vores sangskrivning og arrangementer".


Som en teaser for touren lover kvintetten NovemberDecember, at deres afslutningskoncert vil byde på et helt særligt show: "Uden at afsløre for meget kan vi sige, at sangene kommer til at få helt nyt liv, og at vores vinterlige melankoli kommer til at gå hånd i hånd med fest og farver!".

Tourdatoerne er som følger:

12. sept.: Vejle, Bygningen;
13. sept.: Aalborg, Studenterhuset;
19. sept.: Odense, Dexter;
20. sept.: Aarhus, Fatter Eskil;
26. sept.: København, Jazzhouse.


Hvis man ikke kan vente indtil da, er der mulighed for at fange bandet over sommeren her:

22. maj: Skanderborg, Walthers Musikcafe;
23. maj: Holstebro, Holstebronx Musikfestival;
1. aug.: Aarhus, Danmarks Grimmeste Festival;
9. aug.: Hillerød, New Note Festival;
5. sept.: Aarhus, Train (supp. for The Rumour Said Fire).

Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider


Hør "Save Yourself": 

ANNONCE