Nyhed

Blachman indtager Andeby

X Factor-dommeren er en tegneseriefigur – helt bogstaveligt

Thomas Blachman har det med at brede sig ud over mediebilledet, og efter X Factor, nøgen-talkshowet "Blachman" og talentudviklingsprogrammet "Mentor" indtager han nu Anders And.

Torsdag den 27. marts – dagen før den store X Factor-finale – udkommer et særligt nummer af Anders And-bladet. Hovedhistorien er blevet til i samarbejde med Thomas Blachman, som også er hovedrolleindehaver i historien. Rip, Rap og Rup er ivrige efter at deltage i showet Andeby Stjerner, som en vis Snakman står i spidsen for – men vanen tro gør Anders And alt, hvad han kan for at stikke en kæp i hjulet på ungernes planer.

Anders synes, at den slags kun er for dumme mennesker, men så kommer Snakman pludselig forbi Paradisæblevej 111 og sætter den iltre and på plads med en svada helt i tråd med dem, den virkelige Blachman kan levere:

"Det kræver et talent at se et talent! Lad mig befri disse pragtfulde ungers ånd fra tvivlens middelmådige, selvforstærkende rædselskabinet! Lad mig løfte deres ånd op til det sted, hvor de kan skue udstrækningen af eget talent!"

Anton Kragh Lauritzen, produktchef for Egmont Kids Media, udtaler om det særegne samarbejde:

"Anders And og Thomas Blachman er jo to virkeligt stærke personligheder, og vi har længe haft lyst til at lade dem møde hinanden. Vi var overbeviste om, at det ville slå gnister, hvis det skete – og det skal jeg love for, det også gør i historien! Snakman har nogle af de skæggeste replikker nogensinde i Anders And-bladets historie, og vi er glade for og stolte over, at Blachman ville være med til at lave en historie sammen med os."

Thomas Blachman selv fortæller følgende om samarbejdet:

"At skrive en historie til Anders And var en invitation ind i magtens allerinderste – det sted, man manipulerer unge menneskers hjerner. Et fantastisk udgangspunkt for at udbrede sit menneskesyn!"

X Factor-finalen står i øvrigt mellem Anthony Jasmin, Henriette Haubjerg og Lucy Mardou.

Se Blachman fortælle om sit indtog i Andeby:

Thomas Blachman om sin historie i Anders And & Co. from HAVE Backstage on Vimeo.

ANNONCE